Bedrijfsfeest / Receptie

Bij De Paal zijn de mogelijkheden oneindig bij het organiseren van uw bedrijfsfeest, of het nu de aankleding van de ruimte betreft, het uitserveren van speciale hapjes en drankjes, de samenstelling van een diner of buffet, het entertainment of de activiteit. Aan de hand van uw wensen, adviseren en begeleiden wij u graag om uw bedrijfsevenement tot een ware beleving te maken voor alle aanwezigen.

Wij zijn met de auto zeer goed bereikbaar en liggen centraal tussen Uden, Veghel en Helmond tussen de regio ’s Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen. De A50 ligt op slechts 6 km afstand, we hebben een ruime eigen parkeergelegenheid.

Wilt u een uitbundige feestavond of bedrijfsuitje organiseren? Een tropical teambuilding bij Playa del Palos? Zoekt u een sfeervolle locatie en een ideale partner voor de organisatie van een jubileum? Bij De Paal bent u aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen kunnen we een geschikt arrangement samenstellen en zorgen dat alles tot in detail georganiseerd is, zodat u en uw gasten een geweldige dag beleven.

Een receptie of borrel voor kleine of grote gezelschappen, in uw gewenste stijl, maar altijd in sfeervolle en ongedwongen ambiance. De Paal biedt alle mogelijkheid die u wenst, of het nu gaat om een borrelmiddag op een tropisch tuinterras om de teamspirit te verhogen of een feestelijke receptie om uw jubilaris in het zonnetje te zetten. Wij bieden heerlijke hapjes en drankjes, en verzorgen overheerlijke BBQ arrangementen, diners en buffetten.
Bij De Paal bent u altijd verzekerd van een perfect georganiseerde dag. Wij helpen graag mee om uw wensen te vertalen in datgene wat u voor ogen hebben, zodat u en uw gasten een geweldige tijd beleven

De zaal

De Zaal biedt ruimte voor gezelschappen van 40 tot 175 personen, naar gelang de indeling en opstelling, bij evenementensetting tot 400 personen, en beschikt over een uitstekende audio- en visuele apparatuur met dj booth, groot scherm (zichtbaar in hele zaal), discoverlichting, luchtbehandeling en airconditioning, is rolstoelvriendelijk.

Het café

Het Café is buiten reguliere openingstijden is ook het bruincafé te reserveren voor groepen tot 75 personen. Geschikt voor ‘n heerlijke borrelmiddag of teambuilding met diverse spelmogelijkheden in het café of buiten op het evenemententerrein.

Tuinkamer - Tropisch tuinterras

Ideaal tijdens de mooie zomerse dagen, wanend op Ibiza of de Canarische eilanden. Ook zeer geschikt in combinatie met een BBQ arrangement en biedt tot uiterlijk 22.00u ruimte voor groepen tot 42-50 personen overdekt en verwarmd. Het mediterrane tuinterras is ook koppelbaar aan het terras van de zaal en dan geschikt voor groepen tot 100-140 personen naar gelang de opzet en indeling.

Een andere zakelijke wens?

Neem eens contact op of bekijk onze andere mogelijkheden,

Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.