Het café

In het centrum van Erp aan de Hezelstraat  – de doorgaande weg vanuit Veghel naar Gemert –  ligt al sinds jaar en dag een onwijs gezellig bruin café met een 4-seizoenen terrasje aan de straatzijde, een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Activiteiten

Bij De Paal is er altijd vermaak; gezellig met vrienden ‘n partijtje poolen en darten of biljarten binnen een vereniging of in vriendschappelijk competitieverband. Ook het befaamde spijkerblok staat in het café voor een onvervalst spelletje spijker slaan. Hamer en spijkers zijn verkrijgbaar bij de bar, alsook diverse bord-, kaart- en dobbelspellen.

Proost met vrienden op het weekend of ga uit je dak en dans de benen onder je lijf vandaan tijdens een spontaan ontstane discoavond in het weekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze evenementen in café, zaal of achter op het zomers terras ‘Playa del Palos’, meld je aan als BGDP’er zodat jij het als eerste weet.

(red.Beste Geïnteresseerde van De Paal)

ONZE ACTIVITEITEN BEKIJKEN?

Kijk dan eens in onze agenda voor meer informatie.

Dranken

Het is goed vertoeven bij Café De Paal met Jupiler en Hertog Jan pilsner van de tap en op de wisseltap heerlijk speciaal bier.

We hebben ook een diversiteit aan bieren op fles, van een rijpe volle smaak van de Hertog Jan Grand Prestige met 10% tot een soepel en subtiele alcoholvrije trappist van Leffe. Of je nu liefhebber bent van weizen, wit bier, (zwaar) blond, dubbel, tripel, amber, IPA, stout, geuze, fruitbier, seizoensbier, trappist of een speciale op verzoek. Bekijk de actuele bierkaart bij De Paal of online.

Van de surger serveren we Guinness, het donker ierse bier met fenominale schuimkraag.

Voor de liefhebbers van een glaasje wijn, frisdrank of een lekkere borrel is er ook een zeer ruim assortiment aanwezig. De Paal heeft zelfs een unieke huisborrel ‘VanDePaalGepleurt’. Deze is uitsluitend verkrijgbaar in café De Paal.

Heb je iets te vieren of zoek je iets heel speciaals? Dan hebben we Hertog Jan 15/2 in een 0,5 ltr bottle. Het is een speciaal bier uit de reeks Ongekend die we nog enkele jaren extra hebben laten rijpen bij De Paal. Het is de bedoeling dat je ze eerst proeft en dan pas ontdekt wat het is. Daarom zitten ze in neutrale zwarte kruiken. Niks op de verpakking geeft iets weg over de inhoud. Ook de naam niet: elk bier heeft een code. In de verpakking van elk bier zit een brouwersnotitie. Na het proeven lees je daarin wat voor bier je net gedronken hebt. In de notitie vindt je een link naar een speciale video, waarin de brouwer meer over het bier vertelt. Het was van meet af aan de bedoeling dat de bieren van Hertog Jan Ongekend éénmalige smaakervaringen bleven. Het zijn bijzondere projecten van de brouwers. Van alle Hertog Jan Ongekend bieren brouwden we dus niet meer dan de inhoud van één ketel. Ze hebben liggen rijpen in de kelder en zijn het proeven zeker waard.

Kom proeven, kom genieten bij De Paal in Erp.

Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.