Jubileum

Een receptie of borrel voor kleine of grote gezelschappen, in uw gewenste stijl, maar altijd in sfeervolle en ongedwongen ambiance. De Paal biedt alle mogelijkheid die u wenst, of het nu gaat om een borrelmiddag op een tropisch tuinterras met een geheel verzorgde BBQ, een gezellige receptie met eventueel aansluitend een diner of buffet om een jubileum te vieren, een kraamborrel om als trotse ouders de heugelijke geboorte te vieren van jullie kleine wonder, een reünie om weer eens bij te praten met oude klasgenoten, collega’s of familieleden. Wij bieden heerlijke hapjes en drankjes geheel naar uw wensen. Voor iedere gelegenheid is een passende combinatie samen te stellen.

Zaal

De Zaal biedt ruimte voor gezelschappen van 40 tot 175 personen, naar gelang de indeling en opstelling, bij evenementensetting tot 400 personen, en beschikt over een uitstekende audio- en visuele apparatuur met dj booth, groot scherm (zichtbaar in hele zaal), discoverlichting, luchtbehandeling en airconditioning, is rolstoelvriendelijk.

Bruin café

Buiten reguliere openingstijden is ook het café te reserveren voor groepen tot 75 personen. Wilt tijdens de openingstijden van café De Paal een receptie of borrel organiseren voor een klein gezelschap, dan is het ook mogelijk om een gedeelte van het café of het bargedeelte van de zaal te reserveren, welke in café opstelling dezelfde sfeer uitstraalt.

Tuinkamer - Tropisch tuinterras

Tuinkamer – Tropisch tuinterras biedt tot uiterlijk 22.00u ruimte voor groepen tot 42-50 personen overdekt en verwarmd. De tuinkamer is aan 1 zijde geheel te openen en te reserveren in combinatie met het mediterrane tuinterras voor een borrel of receptie en in tropische sfeer. Deze ruimte leent zich ook uitstekend voor een geheel verzorgde barbecue om uw receptie of borrel mee af te sluiten. Het tuinterras is ook koppelbaar aan het terras van de zaal en dan geschikt voor groepen tot 100-140 personen naar gelang de opzet en indeling.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

De Paal in Erp is een prachtige locatie voor diverse gelegenheden.
Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.