Vergadering / Presentatie

Zoekt een uitstekende en gastvrije locatie voor uw vergadering, cursus, training of presentatie? Bij De Paal bent u aan het juiste adres. Wij zijn met de auto zeer goed bereikbaar en liggen centraal tussen Uden, Veghel en Helmond tussen de regio ’s Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen. De A50 ligt op slechts 6 km afstand, we hebben een ruime eigen parkeergelegenheid. De grote zaal en de tuinkamer zijn zeer geschikt voor uiteenlopende vergaderingen, presentaties en trainingsdagen en bieden een zeer comfortabel verblijf in prettige ambiance en we verzorgen arrangementen op maat. We serveren koffie & thee of overige dranken op momenten dat het u schikt, maar ook een verzorgd koffie of drankbuffet is mogelijk. Bij De Paal bent u ook aan het juiste adres voor een goed verzorgde lunch, diner, hapjes of andere lekkernijen naar keuze. We helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement.

Zaal

De Zaal beschikt over daglicht en daglicht Led panelen in het hoge plafond , luchtbehandeling & airconditioning, WIFI en uitstekende professionele audio-visuele apparatuur – zoals beamer, scherm, draadloze microfoon met uitstekende versterkers – en is rolstoelvriendelijk. De zaal kan in elke opstelling voor u klaar gezet worden en geschikt voor kleine en grote groepen.

Tuinkamer - Tropisch tuinterras

De Tuinkamer beschikt over veel daglicht en uitzicht op bijhorende mediterrane tuinterras, indien gewenst is de glaswand naar dit terras geheel te openen. De tuinkamer is voorzien van WIFI en een verrijdbaar touchscreen van 65 inch met ingebouwde speakers. De tuinkamer is geschikt voor kleine groepen naar gelang de opstelling; 20 pers. U-vorm, 18 pers. Blok, 22 pers. Carré, 17 pers. Cabaret, 29 pers. Theater, 25 pers. Pleanair.

Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.