Trouwerij

Jullie huwelijksdag, een onvergetelijke en unieke dag waar jullie voor het oog van de daggasten een prachtige entree kunnen maken op het terras in mediterrane of tropische stijl of in een sfeervolle zaal – met warme tinten en fraaie accenten als het glas in lood, houten parketvloer en de grote kroonluchter in de ontvangsthal en zaal – een fantastische bruiloft mogen beleven met jullie familie en vrienden.

Bij De Paal is ieder altijd verzekerd van een perfect georganiseerde dag. Wij helpen graag mee om jullie wensen te vertalen in datgene wat jullie voor ogen hebben. Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. We denken in elk klein detail mee om deze mooiste dag, van ceremonie tot aan de thuiskomst of overnachting elders tot een unieke belevenis te creëren. Daarbij is niets voor ons te gek. Het enige wat jullie en jullie gasten rest, is zorgeloos genieten van de dag in een ontspannen sfeer.

Ceremonie

Jullie ceremonie door een van de zelf te kiezen trouwambtenaren van gemeente Meierijstad of eigen spreker in onze mediterrane tuin of binnen in de grote zaal. Alles in de sfeer en opstelling die bij jullie past. En aansluitend de mogelijkheid om nog fraaie foto’s te maken met de daggasten, bijvoorbeeld bij de nabijgelegen houten brug over de Aa of op het pad in het achtergelegen bos of op het mooiste plekje bij De Paal.

Proosten

We verzorgen het aansnijden van de bruidstaart en een gezamenlijk proostmoment in stijl en wijze die aansluit bij jullie dag. Bij mooi weer is dit mogelijk in de tuin, maar ook de tuinkamer en zaal bieden hiervoor mooie mogelijkheden.

Dinner

Bij De Paal zijn de mogelijkheden ongekend, een diner aan ‘n lange tafel, houtskoolbarbecue op tuinterras, buffet, walkingdinner alles geheel verzorgd, uit eigen keuken en geheel naar eigen wensen samen te stellen.

Receptie - Feestavond

In de grote zaal is er, naar gelang de opstelling in een bruiloftsetting plaats voor 60 tot 175 gasten. Om een unieke beleving te geven aan jullie bruiloft, worden de wensen en mogelijkheden besproken qua meubilair, aankleding, stijl, kleur en opstelling. De grote zaal beschikt over uitstekende audio- en visuele apparatuur met dj booth, groot scherm (zichtbaar in hele zaal), discoverlichting, luchtbehandeling en airconditioning. Willen jullie een uitgebreide discolichtshow, een draaitafel en mengpaneel voor jullie DJ, een podium voor jullie band, lifebeamen ofwel snappshotten van foto’s tijdens de feestavond? Er is ontzettend veel mogelijk, ik bespreek het graag allemaal tijdens een geheel vrijblijvend gesprek op onze locatie.

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

De Paal in Erp is een prachtige locatie voor diverse gelegenheden.
Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.