Over ons

Wij zijn Joan en Kitty van der Palen en heten iedereen van harte welkom bij De Paal. In 2006 hebben wij de zaak overgenomen van onze (schoon-)ouders Rien & Lamber van der Palen, die na 32 jaar de zaak over hebben gedragen. Het was tijd voor vernieuwing, voor verandering. In 2007 hebben we het café gerenoveerd en de zaal geheel opnieuw opgebouwd. Ze stralen echte Brabantse gezelligheid uit, met warme kleuren, houten vloeren en in de zaal mooie blikvangers zoals de fraaie kroonluchters en het glas in lood. De laatste jaren hebben we hard gewerkt aan het vernieuwde buitenterras in mediterrane stijl voor een heerlijk vakantiegevoel tijdens de zomerdagen.

De aanwezigheid van jarenlange ervaring gecombineerd met onze veelzijdige mogelijkheden en onze passie om elk evenement en iedere festiviteit tot een ware beleving te maken, maakt ons bij uitstek de juiste partner voor u en uw particuliere of zakelijke gasten.

Ik nodig u dan ook van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek, zodat we samen een passend arrangement kunnen samenstellen voor u en uw gasten.

Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.