Verjaardag

Elke verjaardag verdient een feestje, maar sommige mijlpalen vragen om iets extra’s. Bij De Paal zijn er tal van mogelijkheden om uw verjaardag te vieren.

Zaal

De grote zaal beschikt over een uitstekende audio- en visuele apparatuur met dj booth, groot scherm (zichtbaar in hele zaal), discoverlichting, luchtbehandeling en airconditioning, is rolstoelvriendelijk en biedt ruimte voor gezelschappen van 40 tot 175 personen, naar gelang de indeling en opstelling.

Alles is mogelijk van een uitbundige feestavond met een live band of DJ en gepersonaliseerde hapjes en proostmoment tot een gezellige borrelmiddag tot een feestelijk samenzijn onder het genot van een heerlijk diner, buffet, walkingdinner of BBQ naar eigen wens.

Tuinkamer - Tropisch tuinterras

Een zomers feest zodat ieder zich kan wanen in het tropische zuiden? Het weer hebben we niet in de hand, maar het sfeertje wel. Wilt u een feest in een bepaald thema dan denken we met plezier met u mee. Deze ruimte leent zich ook uitstekend voor een geheel verzorgde barbecue, diner of walkingdinner. De tuinkamer biedt overdag tot uiterlijk 22.00u ruimte voor 10 tot 42 zitplaatsen aan tafel of zo’n 50 personen aan statafels. De tuinkamer is aan 1 zijde geheel te openen en te reserveren in combinatie met het mediterrane tuinterras.

Het tuinterras is ook koppelbaar aan het terras van de zaal en dan geschikt voor groepen tot 100-140 personen naar gelang de opzet en indeling.

Bij De Paal bent u altijd verzekerd van een perfect georganiseerd verjaardagsfeest. Wij helpen graag mee om uw wensen te vertalen in datgene wat u voor ogen hebben, zodat u en uw gasten een geweldige tijd beleven.

Inschrijven
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.